Dag 17: Casale Marittimo – Sestri Levante

Het was vannacht zo ontzettend warm in de caravan, dat we allebei onrustig geslapen hebben, maar dat doen we sowieso als we de volgende dag moet rijden.

IMG_6011IMG_6013

Ik haal de broodjes en nadat we ontbeten hebben, ruim ik de rest van de spullen op en dat gaat prima. Marijke heeft moeite met haar rol, waarbij zij uitsluitend in een stoel mag zitten en zich nergens mee mag bemoeien Engel.

IMG_6016IMG_6015

Als alles in de caravan zit en ik de ramen en luiken gecontroleerd heb of deze op  slot zijn, kan ik met behulp  van de mover, de caravan achter de auto zetten.

IMG_6017

Ik rijd de auto vervolgens naar de parkeerplaats, waar ik een plek in de schaduw zoek en even ga douchen.

IMG_6018IMG_6020

Nadat ik de vuilniszak heb weg gebracht, kunnen we gaan rijden. Het is inmiddels 10:30 uur en we moeten ongeveer 175 kilometer afleggen naar Camping Mare Monti in Sestri Levante. Ik heb vandaag gekozen voor de snelste route en dat is over de snelweg A12, richting Genua.

IMG_6022IMG_6024

De barst in de vooruit is inmiddels tot onder de achteruitkijkspiegel verder gegaan en maakt nu als het ware een buiging naar onderen. Het is alleen irritant als de zon er in schijnt, want dat weerkaatst op verschillende manier.

Als er langs de snelweg velden vol zonnebloemen zijn en er is ruimte om op een veilige manier de auto langs de kant van de weg te zetten, stop  ik even.

IMG_6030IMG_6027

IMG_6028

Naarmate we verder naar het noorden rijden, loopt de temperatuur gestaag omlaag. Het was 32 graden toen we vertrokken en uiteindelijk loopt de temperatuur terug naar 22 graden.

IMG_6032IMG_6034

IMG_6036

Er hangen de hele tijd al zeer dreigende wolken boven ons en uiteindelijk resulteert dat ook in een gigantische regenbui, die ook na een paar minuten, zo weer ophoudt, waarna de temperatuur ook weer geleidelijk aan oploopt.

IMG_6038

Rond de klok van 13:00 uur rijd ik het weggetje omhoog dat naar de camping leidt. Bij de receptie weet men gelijk wie ik ben: “Rodolfo” Verraste emoticon. We krijgen de zelfde plaats als 14 dagen geleden en dat betekent 96. Ik weet nu in elk geval gelijk hoe ik daar, zonder problemen moet komen Emoticon die tong uitsteekt.

IMG_6042IMG_6041

Nadat we de caravan op zijn plek hebben gezet en de stroom is aangesloten, kunnen de ramen op en kan de ventilator op stand 2 en in zwenkmodus, zijn werk weer doen. Het is inmiddels al weer bijna 30 graden, maar ook heel erg benauwd, zoals we dat bijvoorbeeld in Nederland ook kennen Bedroefde emoticon.

Wij lopen naar het terras, want een heerlijk ijskoud biertje van de tap, gaat er nu best in.

IMG_6044IMG_6050

IMG_6049

Liefde is……….

IMG_6052

Na een paar biertjes gaan we terug naar de caravan, waar we er al snel achter komen dat het (gratis) internet, niet bij de caravan werkt, daarvoor zal je dan toch op  het terras of bij de receptie moeten zijn Bedroefde emoticon.

IMG_6053

We lezen wat bij de caravan en komen weer lekker tot rust Knipogende emoticon.

IMG_6055IMG_6057

IMG_6058

Het avondeten bestaat vanavond uit een simpele pasta met ui, knoflook en tomaat en daarbij een varkenshaasje dat eerst is gebakken en daarna heel dun gesneden is.

IMG_6065

IMG_6069IMG_6070

Het smaakt heerlijk en we sluiten af, hoe kan het ook anders, met een vruchtenyoghurtje.

Op de plek naast ons is een jong Engels stel komen staan met een oude camper. Zij komen nu vanuit Venetië, maar wonen zelf in het noorden van Engeland.

IMG_6072IMG_6071

Ook vanavond houden we het rond 22:00 uur gezien en gaan we naar binnen. Om 23:00 uur gaan we een stukje slapen.

Dit bericht werd geplaatst in Dag 17, Van dag tot dag en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Dag 17: Casale Marittimo – Sestri Levante

  1. Caroline Hamersma zegt:

    Prachtig die zonnebloemen! En Rodolfo klinkt wel heel romantisch😉.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s